4.7

kalk marketing

Grundmurad digital närvaro för ditt företag

Stark och relevant digital närvaro är en förutsättning för de flesta företag och allt börjar med webbsidan. Webben är företagets ansikte utåt och basen för kommunikation med kunder och besökare. Webbsidan är också plattformen för att nå ut, skapa kännedom och dela kunskap om hur företagets erbjudande kan bidra till kundernas framgång. 

Kalk Marketing skapar, förvaltar och administrerar attraktiva och lättnavigerade webbsidor som lyfter ditt företags erbjudande och lockar till kontakt och konvertering.

Därför är det viktigt med bra webbsidor

Idag är det extra viktigt att skapa en hemsida som inte enbart är ett visitkort. Webbsidan ska vara en plattform där företagets fulla potential kommuniceras. 

Kalk Marketing bygger hemsidor i WordPress, dagens mest använda CMS-system och använder tilläggsverktyget Elementor som gör det enkelt för kunden att själv ändra, lägga till och uppdatera innehållet på sidan.

Kalk Marketing utgår aldrig från färdiga mallar för att bygga hemsidor byggs, varje webbsida skräddarsys efter företagets behov och önskemål. Vi utgår alltid från företagets varumärkesidentitet, grafiska profil och särskilda önskemål om funktionalitet och eventuella tillägg när en ny webbsida skapas. Kunden får alltid se och godkänna skisser innan designarbetet i WordPress påbörjas.

Genom att ha en så kallat konverterande hemsida ökar möjligheten att nya kunder som söker efter era tjänster eller produkter ska hitta företaget sida. Om företaget inte dyker upp i sökresultatet kan man gå miste om potentiella affärer, som i stället går till konkurrenter. Bra sökmotoroptimering, SEO, handlar i grund och botten om att ha en användarvänlig hemsida med kvalitativt, uppdaterat och unikt innehåll.

kalk marketing

Kontakta Emmelie 🚀

Mobilanpassade webbsidor med SEO och kontaktformulär
fr. 15 000kr.

Kontakta oss förutsättningslöst för offert.