4.7

kalk marketing

Kalk Marketing – Digital marknadsföringspartner som stärker företag 

Jag som driver Kalk Marketing heter Emmelie Berglund, jag är egenföretagare och entreprenör. Min passion för att driva eget företag har gett mig stor förståelse för vilka utmaningar som finns och – ännu viktigare – hur man lyckas nå ut med sin idé, sina tjänster och produkter, till rätt målgrupp och i rätt kanaler. Företag som anlitar Kalk Marketing får mer än kunskap och kompetens i marknadsföring och kommunikation i digitala medier, det entreprenörsmässiga tänket, drivet och förståelsen för affärer kommer på köpet. 

Att ta in Kalk Marketing som en del av marknadsavdelningen adderar värde på flera plan:

  • En entreprenör har förståelse för andra entreprenörer
  • Erfarenhet av effektiv marknadsföring
  • Kunskap om marknadsföring i digitala, sociala kanaler
  • Kompetens i att bygga, utveckla och förvalta levande webbsidor
  • En partner som kompletterar er marknadsavdelning

Mer om Emmelie på Kalk Marketing

Emmelie är en kvalificerad marknadsföringsexpert och webbdesigner med många års erfarenhet inom branschen. Med sin passion för digital marknadsföring och öga för design, har hon hjälpt många företag att öka sin synlighet och engagemang online.

Emmelie är en mångsidig och kreativ individ som trivs med att arbeta med olika projekt och utmaningar. Hon har en gedigen kunskap om marknadsföringstrender och digitala plattformar, och kan hjälpa er att skapa en effektiv marknadsföringsstrategi som passar era specifika behov och mål.

Utöver marknadsföring är Emmelie också en skicklig webbdesigner. Hon kan hjälpa dig att skapa en professionell och användarvänlig hemsida som är anpassad efter era önskemål och behov. Hon är väl förtrogen med de senaste designverktygen och teknikerna, vilket gör att hon kan skapa en unik och imponerande webbplats för ditt företag.

Emmelie är passionerad och engagerad i sitt arbete och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat till sina kunder. Oavsett om ni behöver hjälp med marknadsföring, webbdesign eller båda, kan ni lita på att Emmelie kommer att ge er den bästa möjliga service!