Kolla in våra jobb

Kika in hos våra kunder

Vi fick hjälpa Moa på BossCoachen med en grafisk profil, att designa en hemsida & skapa en digital strategi.

Moa Norström, BossCoachen kom till oss med en affärsidé och några önskemål på färger som hon ville integrera i sin grafiska profil.

Vi fick vara med från att de första tankarna började ta form. Vi kom med förslag på namn till varumärket, tog fram den grafiska profilen och bildspråk, skissade och designade hemsidan och slutligen hjälpte vi till att skapa en digital strategi och mallar för BossCoachens sociala medier.

Det var så roligt att få vara en del av resan när BossCoachen växte fram.

Vi kan hjälpa dig att tvinna en röd tråd i din business också!

Vi fick hjälpa Mia på Yoga and friends med grafisk profil, logotyp och hemsida.

Våra kunder säger så här:

Karin Huss
Karin Huss
2021-01-05
Jag fick väldigt snabb och bra hjälp av Emmelie med min webbshop. Jag kan varmt rekommendera henne vidare. Tydlig kommunikation, snabb hjälp och snyggt resultat!
Sabine
Sabine
2020-12-27
Jag behövde snabb hjälp med att få igång mitt IG konto och jag fick excellent och kvalitativ hjälp av Emmelie på KALK. Hon engagerar sig och tar del av mitt företag vilket inger förtroende och fantastiska inlägg.
Fixa Cykeln
Fixa Cykeln
2020-12-17
Emmelie på KALK Marketing levererar smarta tankar och lösningar. Jag har fått rejält ökad tillströmning av kunder efter att jag anlitade Emmelie för att förbättra min hemsida, ett lyft för hela min verksamhet.
Jim
Jim
2020-12-10
Emmelie är väldigt lyhörd och lätt att ha och göra med. Det är inga problem att bolla idéer med henne och hon är också väldigt duktig på att få fram egna tankar och idéer när ens egna brister.
Ann-Kristin Nilsson
Ann-Kristin Nilsson
2020-12-10
Emmelie är otroligt öppen och lyhörd. Kommer med konkreta tips och idéer och ger verkligen själ och hjärta i sitt arbete. Jag är jättenöjd med det vi gjort tillsammans hittills och ser fram emot ett långvarigt samarbete.
Anton
Anton
2020-12-07
Oehört trevlig och hjälpsamt bemötande. Famförallt nöjd med att man fick så många alternativ att välja bland för att gå vidare med i skapandet av en ny logga. Rekommenderar Emmelie varmt.
Pontus Randver
Pontus Randver
2020-12-07
KALK ger snabba svar och support, därmed bra service.
Mia Jelf
Mia Jelf
2020-12-07
Emmelie är lyhörd, snabb och så oerhört proffsig! Det är en härlig känsla att som kund droppa en idé och så kommer ett förslag som är spot on direkt! Det känns lätt, smidigt och väldigt roligt att arbeta med Emmelie och KALK Marketing!
Malin Björnell
Malin Björnell
2020-12-07
Emmelie på Kalk Marketing har hjälpt mig med ett flertal projekt och jag är alltid lika nöjd. Hon är väldigt duktig på det grafiska, men än mer viktigt är att hon är väldigt mån om att det blir bra. Jag känner mig alltid väl bemött och får snabb respons.

Några hemsidor vi skapat

enhetligt varumärke grafisk design

E-bok

E-bok skapad till KALK Marketing.

Logotyp & grafisk profil

Logotyp och grafisk profil skapad för Yoga and friends.

Logotyp

Logotyp skapad för A. Mellegård.

logotyp grafiskt material kalk marketing

Logotyp & grafisk profil

Logotyp och grafisk profil skapad för Café Coco.