Vi skapar hemsidor i Vårgårda

Professionell webbdesign i Vårgårda - Vi skapar anpassade hemsidor!

Funderar du på att skapa eller förbättra din hemsida i Vårgårda? Då behöver du inte leta längre därför att vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att skapa en professionell webbplats som passar dina behov.

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina mål och visioner. Kalk Marketing lägger stor vikt vid användarupplevelsen och designen av din webbplats. Inte bara för att säkerställa att din webbplats ser bra ut, utan också fungerar effektivt för att konvertera besökare till kunder.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för att hjälpa dig att skapa eller förbättra din hemsida i Alingsås, kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Med andra ord är vi redo att hjälpa dig att ta din onlinenärvaro till nästa nivå!

Stark och relevant digital närvaro är en förutsättning för de flesta företag och allt börjar med webbsidan. Till exempel är webben är företagets ansikte utåt och basen för kommunikation med kunder och besökare. Hemsidan är också plattformen för att nå ut, skapa kännedom och dela kunskap om hur företagets erbjudande kan bidra till kundernas framgång. 

Kalk Marketing skapar, förvaltar och administrerar attraktiva och lättnavigerade hemsidor i Alingsås som lyfter ditt företags erbjudande och lockar till kontakt och konvertering.

Därför är det viktigt med en bra hemsida

Idag är det extra viktigt att skapa en hemsida som inte enbart är ett visitkort. Webbsidan ska vara en plattform där företagets fulla potential kommuniceras. 

Därför bygger Kalk Marketing hemsidor i WordPress, dagens mest använda CMS-system och använder tilläggsverktyget Elementor som gör det enkelt för kunden att själv ändra, lägga till och uppdatera innehållet på sidan.

Kalk Marketing utgår aldrig från färdiga mallar för att bygga hemsidor byggs, varje webbsida skräddarsys efter företagets behov och önskemål. Som exempel på det utgår vi alltid från företagets varumärkesidentitet, grafiska profil och särskilda önskemål om funktionalitet och eventuella tillägg när en ny webbsida skapas. Därför får kunden alltid se och godkänna skisser innan designarbetet i WordPress påbörjas.

Genom att ha en så kallat konverterande hemsida ökar möjligheten att nya kunder som söker efter era tjänster eller produkter ska hitta företaget sida. Som ett resultat av detta kan man gå miste om potentiella affärer om företaget inte dyker upp i sökresultatet. Bra sökmotoroptimering, SEO, handlar i grund och botten om att ha en användarvänlig hemsida med kvalitativt, uppdaterat och unikt innehåll.