4.7

kalk marketing

Professionell webbdesign i Vårgårda

Vi skapar hemsidor i Vårgårda

Vi är en webbyrå som specialiserar oss på att skapa användarvänliga, snygga och konverterande hemsidor.

Mobilanpassad sida - alltid!

Grundläggande SEO

Kontaktformulär

Koppling till sociala medier

Valfritt analysverktyg

Dags för ny hemsida?

Funderar du på att skapa eller förbättra din hemsida i Vårgårda? Då behöver du inte leta längre därför att vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att skapa en professionell webbplats som passar dina behov.

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina mål och visioner. Kalk Marketing lägger stor vikt vid användarupplevelsen och designen av din webbplats. Inte bara för att säkerställa att din webbplats ser bra ut, utan också fungerar effektivt för att konvertera besökare till kunder.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för att hjälpa dig att skapa eller förbättra din hemsida i Alingsås, kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Med andra ord är vi redo att hjälpa dig att ta din onlinenärvaro till nästa nivå!

Stark och relevant digital närvaro är en förutsättning för de flesta företag och allt börjar med webbsidan. Till exempel är webben är företagets ansikte utåt och basen för kommunikation med kunder och besökare. Hemsidan är också plattformen för att nå ut, skapa kännedom och dela kunskap om hur företagets erbjudande kan bidra till kundernas framgång. 

Kalk Marketing skapar, förvaltar och administrerar attraktiva och lättnavigerade hemsidor i Vårgårda som lyfter ditt företags erbjudande och lockar till kontakt och konvertering.

Vad våra kunder säger

Markus PerssonPotatotown Dodgeball
Läs mer
Emmelie hjälpte oss snabbt och enkelt att optimera innehållet och tonaliteten i våra annonser och inlägg. Detta gav direkt resultat då vi redan nästa träning lockade ett flertal nya spelare som hittade oss tack vare sociala medier.
CamillaBeyond Fit
Läs mer
Emmelie är mycket proffsig och finns där när man behöver henne. Tydliga instruktioner som till och med jag förstår (för det mesta), annars löser Emmelie det. Kan varmt rekommendera Kalk Marketing!
Jeanette EliassonJAgentia
Läs mer
En tydlig och bra dialog rakt igenom. Mina input om färg, form och tanke gällande både logga och hemsida kunde snabbt bli verklighet. Är väldigt nöjd med färg, form och hela samarbetet med Emmelie rakt igenom superproffsigt - Tack!
Jeanette BerggårdJeanette.se
Läs mer
Emmelie är mycket lätt att samarbeta med. Hon är duktig på design och kunnig på att bygga hemsidor. Jag hade med mig en grafisk profil som hon matchade till 100 %. Jag är mycket nöjd med min hemsida jeanette se Hon kommer även göra om ytterligare en hemsida för oss inom kort.
Mikael JohanssonAnders Trafikskola
Läs mer
Emmelie och Kalk Marketing ger oss på ett lyhört sätt effektivt och kvalitativ hjälp med alla våra marknadsföringsbehov.
Sara LindbergLinnean och The New Me
Läs mer
Har fått så otroligt bra hjälp med allt från småfix på hemsidan, annonsering via facebook till uppstart av nyhetsbrev och tips och trix på hur jag ska kunna sköta allt själv i framtiden. Jag har använt mig av KALK Marketing i två av mina företag och kommer att välja KALK i framtiden för liknande uppdrag ❤️ Supernöjd!
Zackarias AnderssonArtist
Läs mer
Oerhört kunnig och hjälpsam med allt från hur man bör tänka med marknadsföringen men även mer de tekniska delarna av sociala medier! Helt grym!!Jag rekommenderar Emmelie och Kalk Marketing varmt.
Marcus LennartssonVia 2030
Läs mer
Jag fick ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande även om jag kom med lite ändringar i sista minuten. 😀 Jag rekommenderar KALK Marketing varmt!
KlasRepairhose
Läs mer
Fantastiskt duktig och målinriktad. Lyssnar på kundens behov och lägger upp strategi utefter det. Kanon trevligt bemötande och service på hög nivå👍🏻
Camilla VilloKan Nature
Läs mer
Emmelie är mycket lyhörd och fångar upp tankar och idéer på ett enkelt sätt. Jag är så nöjd med leveransen av mina nya grafiska profil. Kan varmt rekommendera henne. Tack!
Föregående
Nästa

Våra priser

Här ser du ungefärliga priser för en webbsida. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert!

Brons

15 000 sek
 • Mobilanpassad
 • 1-3 sidor
 • Visuell skiss
 • Grundläggande SEO
 • Kontaktformulär
 • Sociala medier-länkar
POPULÄRAST

Silver

30 000 sek
 • Mobilanpassad
 • 4-7 sidor
 • Visuell skiss
 • Grundläggande SEO
 • Kontaktformulär
 • Sociala medier-länkar
 • Koppling till nyhetsbrev
 • Fotogalleri

Guld

45 000 sek
 • Mobilanpassad
 • 8-12 sidor
 • Visuell skiss
 • Grundläggande SEO
 • Kontaktformulär
 • Sociala medier-länkar
 • Koppling till nyhetsbrev
 • Fotogalleri
 • Blogg
 • Chattfunktion

Därför är det viktigt med en bra hemsida

Idag är det extra viktigt att skapa en hemsida som inte enbart är ett visitkort. Webbsidan ska vara en plattform där företagets fulla potential kommuniceras. 

Därför bygger Kalk Marketing hemsidor i WordPress, dagens mest använda CMS-system och använder tilläggsverktyget Elementor som gör det enkelt för kunden att själv ändra, lägga till och uppdatera innehållet på sidan.

Kalk Marketing utgår aldrig från färdiga mallar för att bygga hemsidor byggs, varje webbsida skräddarsys efter företagets behov och önskemål. Som exempel på det utgår vi alltid från företagets varumärkesidentitet, grafiska profil och särskilda önskemål om funktionalitet och eventuella tillägg när en ny webbsida skapas. Därför får kunden alltid se och godkänna skisser innan designarbetet i WordPress påbörjas.

Genom att ha en så kallat konverterande hemsida ökar möjligheten att nya kunder som söker efter era tjänster eller produkter ska hitta företaget sida. Som ett resultat av detta kan man gå miste om potentiella affärer om företaget inte dyker upp i sökresultatet. Bra sökmotoroptimering, SEO, handlar i grund och botten om att ha en användarvänlig hemsida med kvalitativt, uppdaterat och unikt innehåll.

kalk marketing

Kontakta Emmelie 🚀

Mobilanpassade webbsidor med SEO och kontaktformulär
fr. 15 000kr.

Kontakta oss förutsättningslöst för offert.