4.7

kalk marketing

Engångshjälp eller månadsabonnemang? Du bestämmer.

Digital marknadsföring & webb

Vi på Kalk Marketing är riktiga proffs på det där digitala spelet. Vi fixar allt från att piffa upp webbsidor till att dra ihop grymma nyhetsbrev och hålla sociala medier igång och glödande. Med oss ombord blir vi som en superkraft för ditt företag när det kommer till att synas online och dra in affärer. Vi snackar kunskap, flexibilitet och en pålitlig närvaro som gör oss till en oumbärlig del av ditt företags marknadsstrategi. Vi är här för att boosta din tillväxt och ge dig en smidig och pålitlig marknadsföringshjälp.

Och det bästa? Du behöver inte anställa någon, utan kan själv välja hur mycket hjälp du behöver varje månad. Enkelt och smidigt, eller hur?

sociala medier

Vad våra kunder säger

Markus PerssonPotatotown Dodgeball
Läs mer
Emmelie hjälpte oss snabbt och enkelt att optimera innehållet och tonaliteten i våra annonser och inlägg. Detta gav direkt resultat då vi redan nästa träning lockade ett flertal nya spelare som hittade oss tack vare sociala medier.
CamillaBeyond Fit
Läs mer
Emmelie är mycket proffsig och finns där när man behöver henne. Tydliga instruktioner som till och med jag förstår (för det mesta), annars löser Emmelie det. Kan varmt rekommendera Kalk Marketing!
Jeanette EliassonJAgentia
Läs mer
En tydlig och bra dialog rakt igenom. Mina input om färg, form och tanke gällande både logga och hemsida kunde snabbt bli verklighet. Är väldigt nöjd med färg, form och hela samarbetet med Emmelie rakt igenom superproffsigt - Tack!
Jeanette BerggårdJeanette.se
Läs mer
Emmelie är mycket lätt att samarbeta med. Hon är duktig på design och kunnig på att bygga hemsidor. Jag hade med mig en grafisk profil som hon matchade till 100 %. Jag är mycket nöjd med min hemsida jeanette se Hon kommer även göra om ytterligare en hemsida för oss inom kort.
Mikael JohanssonAnders Trafikskola
Läs mer
Emmelie och Kalk Marketing ger oss på ett lyhört sätt effektivt och kvalitativ hjälp med alla våra marknadsföringsbehov.
Sara LindbergLinnean och The New Me
Läs mer
Har fått så otroligt bra hjälp med allt från småfix på hemsidan, annonsering via facebook till uppstart av nyhetsbrev och tips och trix på hur jag ska kunna sköta allt själv i framtiden. Jag har använt mig av KALK Marketing i två av mina företag och kommer att välja KALK i framtiden för liknande uppdrag ❤️ Supernöjd!
Zackarias AnderssonArtist
Läs mer
Oerhört kunnig och hjälpsam med allt från hur man bör tänka med marknadsföringen men även mer de tekniska delarna av sociala medier! Helt grym!!Jag rekommenderar Emmelie och Kalk Marketing varmt.
Marcus LennartssonVia 2030
Läs mer
Jag fick ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande även om jag kom med lite ändringar i sista minuten. 😀 Jag rekommenderar KALK Marketing varmt!
KlasRepairhose
Läs mer
Fantastiskt duktig och målinriktad. Lyssnar på kundens behov och lägger upp strategi utefter det. Kanon trevligt bemötande och service på hög nivå👍🏻
Camilla VilloKan Nature
Läs mer
Emmelie är mycket lyhörd och fångar upp tankar och idéer på ett enkelt sätt. Jag är så nöjd med leveransen av mina nya grafiska profil. Kan varmt rekommendera henne. Tack!
Föregående
Nästa

Flexibilitet och kontinuitet ger effekt 

Kalk Marketing skräddarsyr varje jobb efter vad kunden behöver för att få bästa resultat. Vi satsar på långsiktiga samarbeten för optimal effekt. Det ger oss de bästa förutsättningarna för att både praktiskt och strategiskt utforma och kommunicera rätt budskap för målgruppen. Tillsammans med kunden finjusterar vi ständigt våra insatser för att nå bästa möjliga resultat.

Sömlöst samarbete för lyckad digital närvaro

Kalk Marketing är din pålitliga partner för marknadsföring. Vi arbetar nära dig för att skapa effektiva strategier och leverera resultat som ger mervärde åt ditt företag. Med vår erfarenhet och expertis tar vi hand om allt från digital marknadsföring till att skapa och publicera innehåll på sociala plattformar. Du får regelbundna uppdateringar och full kontroll över processen utan att behöva lägga för mycket tid på detaljhantering. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring!