4.7

kalk marketing

Digital marknadsföring i Alingsås

Genomtänkt och träffsäker digital marknadsföring och kommunikation är varje företags fundament för tillväxt och utveckling. Därför finns vi Kalk Marketing. Framför allt är vi experter på digital marknadsföring och att skapa, publicera och underhålla webbsidor, nyhetsbrev och innehåll i sociala medier. Som ett resultat av detta  adderar Kalk Marketing som digital marknadsföringspartner en nyckelkompetens och en extra marknadsresurs till organisationen. Genom kunskap, flexibilitet och kontinuitet blir Kalk Marketing en integrerad del av företagets marknadsarbete och bidrar till resultat och tillväxt. 

Vad våra kunder säger

Markus PerssonPotatotown Dodgeball
Läs mer
Emmelie hjälpte oss snabbt och enkelt att optimera innehållet och tonaliteten i våra annonser och inlägg. Detta gav direkt resultat då vi redan nästa träning lockade ett flertal nya spelare som hittade oss tack vare sociala medier.
CamillaBeyond Fit
Läs mer
Emmelie är mycket proffsig och finns där när man behöver henne. Tydliga instruktioner som till och med jag förstår (för det mesta), annars löser Emmelie det. Kan varmt rekommendera Kalk Marketing!
Jeanette EliassonJAgentia
Läs mer
En tydlig och bra dialog rakt igenom. Mina input om färg, form och tanke gällande både logga och hemsida kunde snabbt bli verklighet. Är väldigt nöjd med färg, form och hela samarbetet med Emmelie rakt igenom superproffsigt - Tack!
Jeanette BerggårdJeanette.se
Läs mer
Emmelie är mycket lätt att samarbeta med. Hon är duktig på design och kunnig på att bygga hemsidor. Jag hade med mig en grafisk profil som hon matchade till 100 %. Jag är mycket nöjd med min hemsida jeanette se Hon kommer även göra om ytterligare en hemsida för oss inom kort.
Mikael JohanssonAnders Trafikskola
Läs mer
Emmelie och Kalk Marketing ger oss på ett lyhört sätt effektivt och kvalitativ hjälp med alla våra marknadsföringsbehov.
Sara LindbergLinnean och The New Me
Läs mer
Har fått så otroligt bra hjälp med allt från småfix på hemsidan, annonsering via facebook till uppstart av nyhetsbrev och tips och trix på hur jag ska kunna sköta allt själv i framtiden. Jag har använt mig av KALK Marketing i två av mina företag och kommer att välja KALK i framtiden för liknande uppdrag ❤️ Supernöjd!
Zackarias AnderssonArtist
Läs mer
Oerhört kunnig och hjälpsam med allt från hur man bör tänka med marknadsföringen men även mer de tekniska delarna av sociala medier! Helt grym!!Jag rekommenderar Emmelie och Kalk Marketing varmt.
Marcus LennartssonVia 2030
Läs mer
Jag fick ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande även om jag kom med lite ändringar i sista minuten. 😀 Jag rekommenderar KALK Marketing varmt!
KlasRepairhose
Läs mer
Fantastiskt duktig och målinriktad. Lyssnar på kundens behov och lägger upp strategi utefter det. Kanon trevligt bemötande och service på hög nivå👍🏻
Camilla VilloKan Nature
Läs mer
Emmelie är mycket lyhörd och fångar upp tankar och idéer på ett enkelt sätt. Jag är så nöjd med leveransen av mina nya grafiska profil. Kan varmt rekommendera henne. Tack!
Föregående
Nästa

Flexibilitet och kontinuitet ger effekt 

Kalk Marketing anpassar varje uppdrag till kundens behov, för bästa effekt och resultat är samarbetet långsiktigt. Efter det finns bäst förutsättningar för att både operativt och strategiskt formulera och kommunicera rätt budskap för den aktuella målgruppen samt för att i samarbete med kunden kontinuerligt stämma av och vässa insatserna. 

Sömlöst samarbete för lyckad digital närvaro

Genom att arbeta nära sina kunder kan Kalk Marketing bli en strategisk och operativ marknadsföringspartner som skapar effekt, resultat och mervärde för kunderna. Till exempel får företag en kunnig, erfaren, idéstark och kompetent resurs som kan ta helhetsansvar för digital marknadsföring, eller tar hand om valda delar, utan att behöva anställa. Framförallt får kunden löpande avstämningar så att du som kund alltid har full översikt av processen. Men utan att behöva ta för mycket av din tid att hålla koll på detaljer.

Sammanfattningsvis kan Kalk Marketing bistå med såväl operativa som strategiska tjänster för företags marknadsföring i sociala och digitala kanaler. Därför kan Kalk Marketing under ett partnersamarbete agera Content Creator och ta fram strategi och planering för både organiskt och betalt innehåll för olika sociala plattformar samt står för publicering och uppföljning. Välkommen att kontakta oss idag för att prata digital marknadsföring i Alingsås!